Snelle verlichting van aambeien

Behandel uw aambeien effectief met HemoClin

Wat zijn aambeien?


Aambeien behoren tot de normale anatomie van het anale kanaal. Aambeien zijn zwellichamen - weefsels met bloedvaten - die kunnen zwellen om de anus lucht- en lekdicht af te sluiten. In feite heeft iedereen dus aambeien. Wanneer deze zwellichamen regelmatig onder hoge druk komen te staan, bijvoorbeeld door hard persen tijdens de stoelgang, loopt de druk in de bloedvaten op en kunnen ze gaan uitzetten. Wanneer het normale aambeiweefsel zodanig gezwollen en geïrriteerd is dat het klachten veroorzaakt, spreken we van een aambei zoals we die in de volksmond kennen.


Aambeien zijn dus eigenlijk gezwollen bloedvaten. Worden de aambeien niet behandeld, dan kunnen ze steeds groter worden en uiteindelijk zelfs buiten de anus zakken. Aambeien zijn vervelend en bezorgen op z'n minst jeuk en een onprettig gevoel rond de anus. Soms gaan ze gepaard met pijn en bloedingen. Maar liefst één op de twee mensen heeft wel eens last van aambeien, toch durven maar weinigen hier openhartig over te praten.

 

Symptomen van aambeien (jeuk, irritatie, branderigheid)
Vaak zijn de eerste symptomen irritatie en/of jeuk en afscheiding. Meestal gevolgd door een kleine hoeveelheid bloed in de ontlasting of op het toiletpapier, branderigheid en pijn rondom de anus. En wanneer een inwendige aambei naar buiten uitpuilt, dan is deze dus voelbaar en/of zichtbaar.

 

NL Aambeien

 

Wacht niet te lang met het behandelen van uw aambeien met HemoClin Gel Doseerflacon, HemoClin Gel Tube en/of HemoClin Spray.