Snelle verlichting van aambeien

Behandel uw aambeien effectief met HemoClin

Zwangerschap, bevalling en aambeien


Aambeien komen veel voor bij zwangere vrouwen. Naar schatting hebben zeven op de tien zwangere vrouwen last van aambeien en de bijbehorende, vaak vervelende symptomen.

 

Zwangere vrouwen hebben onder invloed van een gewijzigde hormoonhuishouding meer last van constipatie (verstopping/harde ontlasting), een belangrijke veroorzaker van aambeien. Bovendien drukt de groeiende baarmoeder de darmen samen, wat de darmwerking vertraagt. Zeker tijdens de zwangerschap is het eten van vezelrijke voeding dan ook belangrijk om de ontlasting zacht te maken en te houden. Verder is het belangrijk om veel te drinken en voldoende en regelmatig te bewegen. Deze en andere leefregels helpen om aambeien, ook tijdens de zwangerschap, te voorkomen.

Behandelen van aambeien


Mochten zich ondanks alle voorzorgen toch aambeien ontwikkelen, behandel ze dan direct met een daarvoor geëigend product als HemoClin. Deze natuurlijke gel en spray mogen tijdens de zwangerschap en de periode van borstvoeding worden gebruikt.

 

Moeder met baby

 

Wacht niet te lang met het behandelen van uw aambeien met HemoClin Gel DoseerflaconHemoClin Gel Tube en/of HemoClin Spray.